Van KEN-regisseur naar omgevingsmanager

Van KEN-regisseur naar omgevingsmanager

Beste buurtgenoten,

Al meerdere jaren werk ik als KEN-regisseur. Vanaf 1 januari heeft de gemeente Apeldoorn mij ingehuurd als omgevingsmanager energietransitie. In de dagelijkse praktijk zal er weinig verschil te merken zijn. Ik houd mij nog steeds bezig met de verduurzaming van de wijk en probeer nog steeds zo goed mogelijk de belangen van de bewoners van de wijk te behartigen. Samen met de klankbordgroep KEN heb ik verschillende keren isolatie- en energiebesparingsacties georganiseerd. We hebben meerdere keren isolerende maatregelen ingekocht, huiskamerworkshops ‘Power in de huiskamer’ georganiseerd en de zonnecoöperatie ‘Zon op K&N’ (Zon op Kerschoten & De Naald) opgericht.

Ook Mobuur ontstond vanuit Kerschoten Energieneutraal.

Vrijwilligers vervoerden -met name oudere- wijkbewoners

met elektrische auto’s naar de kapper, de huisarts, apotheek of

een vriend(in) in de wijk. 

Vanaf 2020 heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met de plannen voor het warmtenet in Kerschoten. De klankbordgroep KEN, die ik als KEN-regisseur steeds mocht voorzitten, is intussen opgegaan in de werkgroep warmte. Nu breekt er dus een nieuwe fase aan. Als omgevingsmanager energietransitie ga ik door met mijn werk voor de wijk. Ik hoop – samen met u – een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van de mooie wijk Kerschoten.

Ik stel het erg op prijs, als u uw vragen, zorgen, goede ideeën en betrokkenheid met mij wilt blijven delen. Ik ben voortaan bereikbaar op m.tillema@apeldoorn.nl of telefoonnummer
06 – 28918777.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *