Uitnodiging inloopbijeenkomst Principebesluit warmtenet Kerschoten(-west) op 9 oktober

Uitnodiging inloopbijeenkomst Principebesluit warmtenet Kerschoten(-west) op 9 oktober

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van het warmtenet. De plannen worden steeds concreter. Daarom gaan de acht partners met elkaar een volgende stap zetten: ze nemen een principebesluit. In het principebesluit leggen we precies vast wat elke partner doet om dit warmtenet aan te leggen en hoeveel geld elke partij hier in investeert. De hele keten van de warmtebron tot en met het afleveren is dan georganiseerd. Dit principebesluit wordt voorgelegd aan alle besturen van de acht partners. Bij de gemeente neemt de gemeenteraad dit besluit.

Het principebesluit is een besluit onder voorwaarden. Als vergunningen en subsidies definitief geregeld zijn, kan het definitieve besluit genomen worden.

Kom naar onze inloopbijeenkomst op 9 oktober!

Wil je meer weten over wat het Principebesluit inhoudt en hoe het proces van besluitvorming in zijn werk gaat? Dan ben je van harte welkom bij onze inloopbijeenkomst op maandag 9 oktober 2023. Deze wordt gehouden in zaal 3 van wijkcentrum de Groene Hoven, Koninginnelaan 280. Je kunt zelf bepalen wanneer je binnen komt lopen:

  • Tussen 15.00 en 17.00 uur 
  • Tussen 18.00 en 20.00 uur 

Wat kun je verwachten ná het Principebesluit?

Met het Principebesluit wordt de komst van het warmtenet een stuk concreter. Er breekt een nieuwe fase aan, de voorbereidingsfase. In deze voorbereidingsfase gaan we vergunningen aanvragen voor de aanleg van de leidingen in de grond en maken we samen met de eerste bewoners concrete plannen voor de overstap. Uiteraard houden wij je hiervan goed op de hoogte. 

Vragen?

Ben je verhinderd en heb je toch vragen? Stuur dan een mail naar info@kerschotenenergieneutraal.nl. Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen? Meld je je dan aan voor de nieuwsbrief. Stuur ons een mailtje, dan zetten wij je op de verzendlijst.

Graag tot ziens op maandag 9 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *